kasmat 2013.03.01. 14:17

2013. március 1.

Üdv!

Hosszú kihagyás után úgy gondoltam mivel visszatérek a sportfogadók közé, ezért újra elkezdem megosztani napi tippjeim, ötleteim:

Elsőként egy talán bátortalan szelvényt osztanék meg, azonban ebben a 2 tippben vagyok igazán biztos:

[064] Vienna Capitals - Znojmo -- H -- 1,45
[090] Shakhtar Doneck - Volyn Lutszk -- H -- 1,12

1,566-os eredő odds-ért cserébe két tutit kapunk, elsőként az osztrák EBEL jégkorongliga playoff-jából választottam, ahol a Vienna - Znojmo párharc eddigi két meccsén fővárosi győzelem született, és a harmadikra is hasonló kimenetelt várok. Nincs hiányzó játékos a hazai oldalon, és az edző meccs előtti nyilatkozatában magabiztos győzelmet ígér. Az idei bajnokságban eddig még nem tudott nyerni a Znojmo csapata a Capitals ellen, mindössze egyik hazai meccsén tudta kihúzni a hosszabbításig: 

A második mérkőzés egy ukrán bajnoki, ahol a toronymagasan listavezető Shakhtar fogadja a középmezőnyben helyet foglaló Volyn Lutsk csapatát, és itt is az egymás elleni meccsekre tudok hivatkozni, ugyanis a donyecki csapat legutóbb 2003-ban kapott ki mai ellenfelétől. Ezen kívül megjegyezhetjük még, hogy a Volyn csapatának téli felkészülése sikerült kevésbé jól, 5 barátságos meccsüket 1 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereséggel zárták, a Shakhtarnál könnyebb ellenfelek ellen. Hazai oldalon hiányzók: Fernandinho és Taison, a vendégeknél viszont kiesett a csapatkapitány védő, Serhiy Siminin. Ugyan nagyon alacsony az odds a hazai győzelemre, de a jégkoronggal kombinálva szerintem már megéri megtenni, egy kis tőkegyűjtéshez pont megfelel ez a 2 meccs.

Végezetül ajánlanék egy rizikós szelvényt, jobbára csak megérzésekre alapozva:


A 058-as esemény helyett ajánlom a fentebb említett 064-et hazaira, mivel az orosz hoki már elkezdődött 14:00-kor. Megjegyzés: az NB1 miatt csak 5-ös kötésben játszható meg tippmixen.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr865111653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása