kasmat 2011.02.27. 12:35

2011. február 27.

Üdv!

Tegnap egész jó napot zártam, remélem ma is hasonlóan teljesítenek tippjeim!

PSV - Ajax  H 1,93 - Tippmix - VESZTETT (0-0)

Csúcsrangadót rendeznek ma a holland Eredivisie küzdelmeiben. Az ország két legnagyobb csapata a jelenleg tabellán első PSV és a harmadik Ajax csap össze. Az ilyen párharcok mindig 3 esélyesek szoktak lenni, én azonban bátorkodom egy hazai győzelmet tippelni, mégpedig a két csapat eddigi meccseire alapozva. Az elmúlt három évben nem fordult elő ugyanis a derbiken vendég győzelem, ez nyilván óriási szégyen lenne a PSV szurkolók részére ma is. Az Ajax egyébként legutóbb 2008 márciusában tudott pontot szerezni a PSV otthonában, akkor 0:0-ra végeztek a felek. Azonban azóta a két PSV pályaválasztású meccsükön gólgazdag meccsen vereséget szenvedtek. Szerintem ez a sors vár rájuk ma is, hiszen egyrészt elvesztették Suarezt, aki nyilván óriási plusszt jelentene egy ilyen derbin, és a PSV oldalán áll a motiváció, hiszen ha ma nyernek, akkor 8 pontra szakíthatják le az ősi rivális Ajax csapatát Dzsudzsákék.

Arsenal - Birmingham  H 1,44  - bet365 - VESZTETT (1-2)

Döntőjéhez érkezett az angolok ligakupája, a Carling Cup. A Wembley-ben rendezett találkozón az Arsenal győzelmét tippelem, sajnos nem túl magas oddson. Azonban mégis nagyon biztos vagyok a mai Arsenal sikerben, mivel az ágyúsok már 2005 (FA kupa győzelem) óta nyer nyertek semmit, és ideje lesz valamit felmutatniuk a szép játékon kívül a szurkolóiknak. Az egyetlen kérdőjel a végkimenetelben Cesc Fabregas sérülése, őt valószínűleg Wilshere fogja pótolni. Azonban ettől eltekintve is jobb csapatnak találom az Arsenal együttesét, és ugyan a Birmingham fel fogja szívni magát erre a meccsre, de a támadófutball fog győzedelmeskedni!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr72694544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása