kasmat 2011.05.20. 22:01

2011. május 20.

Sziasztok!

Mai két tippemet sajnos a blog.hu admin felületének újbóli hibája miatt nem tudtam korábban megosztani, most már sajnos fogadni nem lehet rájuk... :/

Dijon - Boulogne  H 1,40 - Tippmix - VESZTETT (1-1)

A Dijon bebiztosíthatja a Ligue 1 helyét a következő szezonra. A péntek esti Dijon - Boulogne meccsen ugyanis a jelenleg 2. Dijon csapata egy győzelemmel biztos feljutóként az utolsó fordulóban izgalmak nélkül játszhatna. Ugyanis jobb a gólkülönbségük a 4. helyezett csapatnál és 3 pont fórjukat megtartva fix lesz a dobogó a számukra. A bajnoki cím is meglehet ráadásul a másodosztályban, hiszen azonos ponttal állnak az Evian csapatával, akik a 37. fordulót idegenben játsszák. A vendég Boulogne csapata számára a bajnokság ezzel szemben már gyakorlatilag véget ért, a 7. helyükről már csak 1 helyet léphetnének előrébb, de végül is ha visszaesnek így a szezon végén az sem tragédia. Ami azonban még jobban alátámasztja a hazai győzelmet, az a Dijon remek formája. A srácok ugyanis őrült hajszát nyomtak le a feljutásért, utóbbi 9 meccsüket veretlenül, 7 győzelemmel hozták le. Ezért is gondolom, hogy nem szakad meg a rossz sorozatuk, és biztosítják helyüket az elsőosztályban egy hazai győzelemmel.

Ajaccio - Istres  H 1,25 - bet365 - NYERT (2-0)

Lépéskényszerben az Ajaccio. A korzikai csapat jelenleg ugyanis jelenleg 4. helyen áll a francia 2. osztály küzdelmeiben. A feljutásért küzdő csapat számára nincs elérhetetlen közelségben a dobogó, és az ezzel járó feljutás, hiszen a Le Mans csapata 1 ponttal áll előttük a tabellán, ráadásul a Le Mans az aktuális fordulóban idegenben szerepel, tehát akár már most be lehet hozni a hátrányt. Ezért mindent meg fog tenni péntek este a hazai csapat, akik nem mellesleg a bajnokság legerősebb csapata odahaza. 18 meccsüket 12-5-1 arányban hozták le, és ami kiemelkedő: a mindössze 6(!) kapott gól, ami azt jelenti hogy minden harmadik meccsükön kaptak gólt. Ezért várok ma is tőlük győzelmet, mégpedig az ellenfél gólszerzése nélkül (Az Istres idegenben 18 meccsen csak 16 alkalommal talált be). Szerintem a meccs 1:0 vagy 2:0 eredménnyel ér véget, biztos hazai sikerre tippelek tehát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr52920189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása