kasmat 2011.06.06. 15:14

2011. június 6.

Hali!

Sajnos a tegnapi két 2-2 elvitte a tippjeimet, ma szerencsésebb napnak kell jönnie!

Franciaország U21 - Magyarország U21  H 1,30 - Tippmix - VESZTETT (1-1)

Nem szép dolog a magyarok ellen tenni, de néha muszáj. Ilyen nap ez a mai is, épp aktuálisan egy touloni ifjúsági tornán vesznek részt hazánk fiai, több-kevesebb sikerrel. Az első meccsen ugyan legyőzték Kína csapatát, azonban a hírek szerint a távol keletiek u18-as csapatukkal játszanak a tornán. A második meccsen már kibújt a szög a zsákból, a mexikóiak ellen már nem bírta a csapat, sőt a védelmet többször is kijátszotta a technikás latin-amerikai csapat. A házigazda franciák, a mai ellenfél ráadásul ezt a Mexikót verte az első meccsen 4:1-re így tehát nem igen látok esélyt a mai magyar pontszerzésre. A Tafer és Monrose nevével fémjelzett franciák hazai pályán tehát behúzzák a harmadik győzelmüket is.

Tipsarevic - Kavcic  H 1,16 - bet365 -  NYERT (2-0)

Második tippem a Londoni füves pályás ATP verseny első fordulójából való.
A Tipsarevic - Kavcic meccsen Janko Tipsarevic győzelmét tippelem, mégpedig Blaz Kavcic fű borításon való rutintalansága miatt. A világranglista 76. szlovén srác ugyanis 2009 óta játszik csak füvön, mindösszesen 5 (!) meccse volt ezen a borításon, abból is tavaly minkét versenyén ahol elindul elsőkörös vereség. Ezért tehát a kicsit nagyobb rutinnal rendelkező szerb játékos lesz ma a nyerő szerintem. 

Angelina 87 kommentárja: Ehhez a tipphez annyit fűznék hozzá, hogy a Vendégjátékos nevében is benne van, hogy Kavics, tehát nyilván nem jól játszik fűborításon, hiszen: nomen est omen :DDD

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr722961692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása