kasmat 2011.05.15. 00:31

2011. május 15.

Üdv!

Mivel tegnap is bejött a 2 fix meccs, ezért ma is ilyennel próbálkozom: 

Chievo - Udinese  V 1,32 - Tippmix - NYERT (0-2)

Chievo - Udinese. Már csak az egyik csapat van éles versenyben, ez pedig az Udinese, akiknek a Lazio szombati győzelme miatt hoznia kell a vasárnapi idegenbeli meccsét, hogy a 4. helyét megtarthassa. Az utóbbi időben ugyan kicsit kiengedtek az udineiek, de egy Chievo ellen nem lehet baj a győzelemmel. A hazaiaknak már tárgytalan a meccs, előre már nem mozdulhatnak, ki már nem eshetnek, szóval édesmindegy. A két csapat idei meccsén egyébként 2:0 Udinese siker született, Sanchez és Di Natale góljaival, akikre ma is számíthatnak a drukkerek, és tekintve a formájukat, nem lesz baj a gólszerzéssel, és így a győzelemmel sem!

Kilmarnock - Rangers  V 1,25 - bet365 - NYERT (1-5)

Megvan a Rangersben az ami egy bajnokcsapatban? Szerintem igen! A vasárnapi Kilmarnock - Rangers meccsen ugyanis egy győzelemmel biztosíthatja be bajnoki címét a Rangers csapata. A Celticcel szemben ugyanis 1 pont az előnyük, és ezt könnyen meg is őrizhetik. A Kilmarnock ellen ugyanis már csak számukra van tétje a meccsnek, a hazaiak már biztosan az 5. helyen zárják a bajnokságot. Ráadásul a Kilmarnock csapata ebben a szezonban még nem szerzett pontot sem a Rangers ellen. Eddigi szezonbeli 5 meccsüket mindannyiszor elvesztették. A vendégeknél egyébként idény végén búcsúzik Walter Smith vezetőedző, aki klublegenda, és nyilván bajnoki címmel lenne legszebb búcsúztatni. Egy szó mint száz, a Rangers tuti nyerő a meccsen, legerősebb felállásukban (várhatólag: McGregor, Whittaker, Bougherra, Weir, Papac, Naismith, Davis, Edu, Wylde, Jelavic, Lafferty) állnak ki és 3 pontnál alább nem adják.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr872904536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása