kasmat 2011.05.18. 11:53

2011. május 18.

Hali!

Rövid hét eleji szünet után ma ismét jelentkezem tippjeimmel: 

Lille - Sochaux  H 1,35 - Tippmix - NYERT  (1-0)

Franciaországban ma este a Lille csapata óriási lépést tehet a bajnoki cím felé, mégpedig akkor, ha megnyeri a Lille - Sochaux meccset este 7 órakor. A meccsen két nagyon jó formában lévő csapat találkozik, utolsó 3 meccsüket egyaránt csupa győzelemmel hozták le. A Lille győzelmét leginkább a motivációval indokolnám, a Sochaux csapata ugyanis már legjobb esetben is csak a Rennes csapatát előzheti meg. A Lille viszont ma ugye már szinte bajnok lehet, hiszen 6 pontos előnyre tehet szert a Marseille-el szemben, ami jobb gólkülönbségük mellett szerintem már behozhatatlan lesz. Ráadásul szerintem fontos lenne ma megszerezni a 3 pontot, ugyanis a következő fordulóban a PSG-hez látogat a csapat, ott erre kevesebb esélyük lesz. Ráadásul hazai pályán remekelnek a Lille játékosai, eddigi 17 meccsükön csak 1x kaptak ki, sőt 36 lőtt góljuk mellett csak 15 kapott szerepel. A mai meccsen is az ő győzelmüket várom!

Porto - Braga  H 1,40 - bet365 - NYERT (1-0)

Nagy meccsre készül ma este Portugália, ugyanis két csapata házidöntőt játszik az Európa Liga fináléjában. A Porto - Braga összecsapás nagy érdeklődésnek örvend, és a futballrajongók egyöntetűen Porto győzelmet várnak erre a mérkőzésre. A Porto csapata ugyanis idén megállíthatatlan, veretlenül vezeti hazája bajnokságát, és fantasztikus tehetségek rúgják a labdát náluk. A soraik közt tudhatják például a EL idei legeredményesebb játékosát, Falcaot, akiért már sorban állnak Európa topcsapatai. A mai meccsen egyébként bátrabb tippelőink az ő gólszerzésére is fogadhatnak, 2 fölötti oddsokat kínálnak erre, ami kétségkívül megtérülhet, hiszen szerintem ma este a Porto csapata 2-3 gólt fog szerezni, ebből egy lehet az övé. A Braga csapatáról is ejtenék néhány szót, óriási dolog amit véghez vittek, több esélyesebbnek tartott csapatot kiejtve jutottak el a döntőbe, ahova nem várta őket szinte senki sem. Azonban a játékuk kétségkívül arra épült, hogy védekezve kibekkeljék idegenbeli meccsüket, majd hazai pályán 1-0 vezetés után szintén okos védekező játékkal bebiztosítsák a továbbjutásukat. A mai este azonban egy meccsen dől majd el minden, és itt a Porto győzelmét várom, akik a bajnokságban is 2x megmutatták, hogy jobb csapatot alkotnak, mint a Braga, odahaza 3:2, idegenben 2:0 arányban múlták őket felül. A meccsre tehát Porto győzelmet várok, amit alátámaszt a várható kezdő is: Porto: Helton; Sapunaru, Rolando, Maicon, Alvaro Pereira; Guarin, Fernando, Moutinho; Hulk, Falcao, Varela. | Braga: Artur; Garcia, Rodriguez, Paulao, Silvio; Alan, Vandinho, Custodio, Viana; Lima, Meyong.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr232913483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása