kasmat 2012.06.10. 15:13

Foci EB 06.10

Sziaszok! A tegnapi nap megtréfált a szerencse, ugyanis a dánok jó védekezése, és a hollandok impotens támadásai miatt csak a német tippem jött be.


Spanyolország - Olaszország, 1 -- 1,80 -- VESZTETT (1:1)

A regnáló Európa- és világbajnok spanyolok a világranglista éléről favoritként várják a lengyel-ukrán kontinensbajnokságot. A keretük nagyon erős, és ráadásul összeszokott is. Az EB első meccse számukra talán a csoportbeli legnagyobb vetélytársuk az olaszok ellen lesz. A fogadóirodák emelik az 1-es kimenetel oddsát, a bet365-nél már 1,80-ért lehet fogadni a spanyolokra. Mivel az olaszok idén eddigi 2 meccsüket elvesztették 0-1 és 0-3 arányban az USA és Oroszország ellen, ezért számomra nem kérdés, hogy a meccsen a spanyolok fognak dominálni. Szerintem az olaszokat még ráadásul a csoport másik két tagja (az írek és horvátok) is meg fogják szorongatni, szóval én a továbbjutásukra sem tennék egy forintot se! Hacsak nem ismétlődik meg a tegnapi rémálom (a hollandok 30 lövésből egyszer sem találtak be), akkor sima spanyol győzelem várható ma este 6-kor.
Bet365-ösök figyelem: amennyiben a meccs előtt elhelyezel egy max. 3000 HUF értékű fogadást a meccsre, akkor a kezdőrúgás után tehetsz egy azonos értékű ingyenes élő fogadást (ingyenes = amennyiben veszít az élő fogadás, akkor visszatérítik a tétet). Ennek kihasználására ajánlom, hogy tegyetek a Spanyolország (nincs fogadás döntetlenre) opcióra meccs előtt 3000-ret 1,25-ért, amint kezd a meccs pedig a spanyol sima győzelemre másik 3000-ret 1,80-ért, így spanyol győzelem esetén 3150 Ft üti a markotokat, döntetlen esetén minden pénzt visszakaptok, és egyedül a sansztalan olasz győzelem okozhat 3000 Ft bukást.

Írország - Horvátország, Döntetlen -- 3,10 -- VESZTETT (1:3)
A mai másik EB meccs számomra erőteljesen lutri, fogadni nem is fogok rá, de az egyik titkos tippem a meccs végi döntetlen, hiszen hiába tűnik esélyesebbnek a horvát gárda, nagyon jól küzd az ír csapat, és ez szerintem egy kevés gólos döntetlent fog eredményezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr494576856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása