kasmat 2011.03.13. 09:30

2011. március 13.

Hali!

Mára a tippjeim:

Cagliari - Udinese  V 2,60 - Tippmix - NYERT (0-4)

Az olasz Serie A-ban Cagliari - Udinese meccset rendeznek. A mérkőzésen a 9. fogadja az 5. helyezettet, és én vendég győzelmet tippelek. Az Udinese ugyanis az utóbbi időben szárnyal, utolsó 9 meccsén 7 győzelem, 2 döntetlen született. A menetelés különösen idegenben volt erős, Genoa, Juve, Cesena, és Palermo csapata ellen is vendégként nyertek, utóbbi meccsen 7:0 arányban! A csapatban remek formában játszik Di Natale és Sánchez is, tőlük joggal várhatjuk a gólokat. A Cagliari ezzel szemben idén szimpatikus csapat benyomását kelti, viszont otthon már 5-ször kikaptak, ami mutatja, hogy inkább a kis csapatok elleni pontszerzéseknek köszönhető a jó helyezésük. A meccsen tehát Udinese sikert várok, amivel megtörne egy rossz sorozat, mégpedig az Udinese nyeretlensége Cagliariban, ami már 1999 óta tart.

Sevilla - Barcelona  Barcelona 1 góllal nyer 4,00 - bet365 - VESZTETT (1-1)

A spanyol La Liga vasárnapi meccsén a Sevilla csapata a listavezető Barcelonát fogadja. A Sevilla idén nem nagyon remekel, a BL indulást érő 4. helyről pedig valószínűleg le is mondhat. Mindazonáltal a nemzetközi porondért még harcolniuk kell, és nem fogják olcsón adni a bőrüket hazai pályán a Barcelona ellen. Hazai pályán nem túl rózsás a mérlegük (7-3-4), a Barca idegenben pedig még csak egyszer hullajtott pontot a Gijon ellen (1:1), ezért a vendég győzelem szinte garantált. Azonban, hogy tovább emeljem a szorzót, 1 gólos sikerre fogadok, mert a Barcelona az utóbbi időben egy góllal verte a Bilbaot és a Valenciát is, akik a Sevillahoz hasonló játékerőt képviselnek. A katalánok egyébként hajlamosak mostanában a vezetés birtokában lassítani a tempót, és csak adogatni, így szerintem reális lehet a mindössze 1 gólos sikerük.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr512734595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása