kasmat 2011.03.07. 08:20

2010. március 7.

Hali!

Mára egy hajnali NBA és egy délutáni hokimeccsel készülök:

Vitkovice - Ceske Budejovice  H 1,83 - bet365 - NYERT (3-0)

A cseh jégkorong Extraliga a playoff szakaszban jár, éppen a negyeddöntők harmadik mérkőzése van soron. A Vitkovice - Ceske Budejovice párharcban a Ceske kezdett hazai pályán és rögtön bele is szaladtak a késbe, hiszen 3-1 arányban nyert a Vitkovice. A második meccsen már korrigált a Budejovice, hiszen elsöprő 5-0 meccsen győzedelmeskedett. Azonban mindez már kevés lehet nekik, hiszen a továbbjutáshoz két meccset is nyerniük kell a Vitkovice otthonában. Rögtön az elsőn a motivációs előny a Vitkovice csapatánál van, hiszen az ő szempontjukból a győzelem azt jelenti, hogy 2 meccsük lesz arra, hogy az egyiket nyerve elődöntőbe jussanak. Tehát ezért várom a Vitkovice győzelmét, akik egyébként az alapszakasz legeredményesebb csapata voltak hazai pályán, 26 meccsből 18-szor hosszabbítás nélkül győztek!

Dallas Mavericks - Memphis  H 1,34 - bet365 - VESZTETT (103-104)

Az éjszaka az NBA-ben a Dallas Mavericks csapata a Memphist fogadja. A hazai csapat győzelmét jósolom a meccsre, ugyanis a Dallas Nowitzki vezérletével a nyugati főcsoport második helyezettje, és az utóbbi 8 meccsén mindannyiszor győztesen vonult le a parkettről. Véleményem szerint ma is nyerni fognak, ugyanis hazai pályán eddig nagyon jól állnak, 23 győzelem mellé csak 8 vereség csúszott be. A Memphis ezzel szemben az utóbbi időben gyengélkedik, otthon 91:98-ra a New Orleans, idegenben 88:95-re a San Antonio ellen kaptak ki az utóbbi 3 meccsükön, ráadásul idegenben sem remekelnek, 13-20as győzelem/vereség aránnyal rendelkeznek. Hendikepet nem mertem rakni, de a Dallas győzelmét biztosnak érzem.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr172716698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása