kasmat 2011.03.06. 06:10

2011. március 6.

Sziasztok!

Mára két kézimeccsel készültem:

Leipzig - Győr   V 1,25 - Tippmix - NYERT (24-29)

A Győri ETO női kézilabdacsapata holnap Lipcsébe látogat. A Leipzig - Győr BL meccsen egyértelmű esélyes a magyar csapat, 1,25 körüli oddsokat kínálnak rájuk mindössze. A magyar lányok egyébként eddig remekül teljesítenek, mindhárom középdöntős meccsüket nyerték. Ugyan nem dobtak sok gólt (76), de a védekezésük nagyon rendben van, ezt mutatja a mindössze 60 kapott góljuk. A Leipzig egyébként már biztosan nem jut főszerephez a BL-ben eddig ugyanis 3 meccsüket elvesztették, tehát már csak a szép szereplés motiválhatja őket. Az ETO ezzel szemben egy mai győzelmével nagy lépést tehet előre a csoportgyőzelem felé, és meg is fogja tenni, mivel eddig is remekelt idegenben (Larvik HK Győri ETO 16:25; Volgograd Dinamo Győri ETO 24:26). A két csapat egyébként már találkozott Győrött, akkor 5 góllal 25:20-ra diadalmaskodtak a magyarok. Most nem várok ekkora sikert, de nyerni fognak a magyarok!

Montpellier HB - Veszprém Fotex KC  Veszprém Fotex KC +3,5 1,74 - bet365 - VESZTETT (30-24)

A férfi kézilabda BL-ben Montpellier HB - Veszprém Fotex KC meccset rendeznek. Az összecsapás egyértelműen a csoportgyőzelemről hivatott dönteni, 9 meccs után ugyanis a Veszprém 16 ponttal első, és őket követi 14-gyel a Montpellier csapata. A meccsen kiélezett küzdelmet várok, ugyanis a két csapat közel azonos játékerőt képvisel. A franciák vesztettek már hazai pályán a Hamburg ellen (26:30), tehát verhetőek otthon. A veszprémiek pedig jó játékkal operálnak mostanában, ezért is tartom kizártnak, hogy 3-nál több góllal kapjanak ki. Két éve februárban pedig pont hogy 30:24 arányban ők nyertek Montpellierben.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr602713890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása