kasmat 2012.06.09. 12:52

Foci EB 06.09

Üdv újra itt! :) A foci EB idejére visszatérek a napi tippjeimmel!

Hollandia - Dánia, 1 -- 1,72 -- VESZTETT
(0:1)
Egyre jobb az oddsa a hollandoknak a bet365-ön, ami egy kicsit elbizonytalanít, de mégis úgy gondolom, hogy érdemes megjátszani őket, mert ilyen halálcsoportban nem engedhetik meg maguknak, hogy egy olyan meccset veszítsenek el, ahol ők az esélyesek. Dánia formája jobb ugyan a hollandokénál, de szerintem Hollandia az a csapat, amely jobban fog szerepelni az Európa Bajnokságon.

Németország - Portugália, Németország (Nincs fogadás döntetlenre) -- 1,53 -- NYERT
(1:0)
Tegnapról ennek a fogadásnak is nőtt az oddsa (1,40-->1,53), de én még így is nagyon jó lehetőségnek találom (főleg, mivel még a bónuszom forgatásában is segít). A két csapat egyaránt nagyon jó kerettel rendelkezik, azonban számomra a portugálok kevésbé tűnnek egységes csapatnak, így a németek szoros győzelmét várom.
Ajánlom még némileg alacsonyabb téttel a Mindkét csapat szerez gólt opciót 1,72-es oddsért.


(a képen a 2,5 over a német meccsre van, Van Persie betalál bármikor pedig a hollandra)

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr604575092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása