kasmat 2011.05.06. 22:13

2011. május 7.

Hali!

Írásbelik pipa, itt az idő a tippekre! :)

Bolton - Sunderland  H 1,80 - Tippmix - VESZTETT (1-2)

Bolton - Sunderland, szombat délután 4 óra. Az angol Premier League egyik szürke középcsapatok által játszott meccse, amelyen igazán már csak a Bolton számára van motiváció. A hazaiak ugyanis a csillagok legszerencsésebb együttállása esetén még megszerezhetik az Everon orra elől a 7. helyet, és ezzel az esetleges EL indulási-jogot. Ehhez ugyan az utóbbi időben sok volt az idegenbeli vereségek száma, de otthon nyerték utolsó négy meccsüket, ami önbizalommal töltheti el őket. A vendégek oldalán a bajnokságnak már nincs tétje, ezt jól mutatja az utóbbi 10 meccsen összehozott 8 vereség is. Ráadásul a rossz forma mellé hiányzók is társulnak: a teljes csatársor: Asamoah Gyan, Danny Welbeck, Frazier Campbell és Ryan Noble hiányzik, így várható a meccsen a Bolton sikere, ami nem lesz sima, de legalább elég valószínű.

 

Rangers - Hearts  H 1,30 - bet365 - NYERT (4-0)


A szombati Rangers - Hearts meccset igazán érdekessé a hétközi Inverness CT 3-2 Celtic pótolt mérkőzés teszi. A Celtic ugyanis vereségével eljátszotta a pontelőnyét, így 35 meccs után a Rangers 1 ponttal vezeti a tabellát a skót első osztályban. Ezt a lépéselőnyt a kékeknek már csak meg kell tartaniuk, ami szerintem nem lesz nehéz, tekintve a remek formában lévő, Jelavic és Naismith nevével fémjelzett keretet. A bajnokságban a Hearts bronzérme már holtbiztos, a csapat utolsó 5 meccsén kivétel nélkül döntetlent hozott le. A mostani betlizésük azonban még X-re sem lesz elég, hiszen a Rangers számára kiemelten fontos meccsről beszélhetünk. A hazai győzelmet erősítendő: a Rangers 2004 óta nem kapott ki otthon a Hearts csapatától, most pedig egy viszonylag könnyű győzelemre számíthat.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr202883578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása