kasmat 2011.04.16. 13:02

2011. április 16.

Hali!

Hosszú idő után jelentkezem újra tippekkel, sajnos a közelgő érettségi miatt júniusig nem lesz időm nagyon a blogra, de néha azért, ha nagy tutikat érzek (mint ma), akkor megosztom veletek! ;)

Manchester City - Manchester Utd.  Manchester Utd. jut tovább 1,55 - Tippmix - VESZTETT (1-0)

Az angol FA Kupa Európa egyik legpatinásabb focieseménye. Ezért is bír kiemelt fontossággal a Manchester United számára. Az angol gigaklub ugyanis még mind3 fronton (bajnokság, BL, FA) harcban áll, és legfőbb céljuk a triplázás! Ehhez ma a városi rivális Manchester City csapatán kell átgázolniuk, mégpedig a Wembley-ben rendezett elődöntőben. Sir Alex csapata várhatóan nagyon komolyan veszi a meccset, és legyőzi riválisát, mint ahogy az előző években is. A City ugyanis az óriási költekezések ellenére sem volt még képes igazi csapatot összerakni, és szerintem 2-3 év még biztosan kell, hogy igazi nagycsapat váljon belőlük. A meccset egyébként várhatóan kihagyja a Citynél Tevez, és nem lehetetlen Rooney pihentetése sem. Mindent összevetve azonban a sokkal rutinosabb MU fog továbbjutni ma, ha nem is sima győzelemmel, de ők fogják kiharcolni a döntőt! A várható kezdők: Manchester City: Hart; Richards, Kompany, Lescott, Kolarov; Yaya Toure, Barry, De Jong; Silva, Balotelli, Milner || Manchester United: Van der Sar; O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Nani; Berbatov, Hernandez.

 

Real Madrid - Barcelona  2,5 gól fölött 1,70 - bet365 - VESZTETT (1-1)

El Clásico, avagy a Klasszukis! A Real Madrid - Barcelona összecsapást ma este tévénézők milliói fogják figyelemmel kísérni, és már csak ezért sem maradhat gólok nélkül a találkozó. A La Liga két leggólerősebb csapata játszik ma, a hazaiak 72, a vendégek 85 gól lőttek eddigi 31 meccsükön. A Real Madrid egyébként hazai pályán sokáig minden meccsét nyerte, egyedül legutóbbi otthoni meccsén kapott ki a Gijon ellen. A meccs egyébként Mourinho első hazai veresége volt időtlen idők óta, úgyhpgy nem tartom valószínűnek, hogy zsinórban 2x is kikapjanak a Madridiak, viszont a Barca ellen csak gólokat lőve lehet nyerni, tehát adott a 2,5 over, és ha az őszi 0:5-ért való visszavágás is motiválja őket akkor összejöhet egy 4-5 gólos eredmény is akár. A tippemet egyébként legjobban azzal tudom alátámasztani, hogy 3 héten belül négyszer fog összecsapni a két csapat, és egyedül ennek a meccsnek nincsen már tétje (bajnoki címét megvédi a Barca, hacsak nem történik óriási meglepetés), és ezért ma fognak egyedül felszabadultan játszani a csapatok, a többi meccsre inkább taktikus, feszült játékot várok, de a main gólesőt és szórakoztató játékot. A gólokra a két keret is jó bizonyíték: Real Madrid: Casillas; Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Khedira, Alonso; Ronaldo, Ozil, Di Maria; Adebayor || Barcelona: Valdes; Alves, Pique, Busquets, Adriano; Xavi, Mascherano, Iniesta; Villa, Messi, Pedro.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr462830806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása