kasmat 2011.03.08. 22:01

2011. március 9.

Üdv!

Utólag is boldog nőnapot a hölgyeknek! ;)

Avangard Omszk - Metallurg Magnitogorszk  H 1,90 - Tippmix - VESZTETT (2-4)

Az oroszok jégkorongligája, a KHL is elérkezett a playoff szakaszába, a keleti főcsoport első helyén végző Avantgard Omszk az ugyanitt negyedik Magnitogorskkal került össze, az első meccset szerdán itteni idő szerint délután 2-kor rendezik, az Omszk pályaválasztása mellett. A meccsre hazai sikert tippelek, hiszen a pályaelőnyt élvező csapatnak nyilván minden eszközt be kell vetnie, hogy otthon tarthassa a győzelmet. Ugyan a párharcok első meccsei mindig óvatosabbak, de az Omszk egyébként is a liga legerősebb keretű csapata, nyerniük kell ezen a meccsen! Egyébként a két csapat alapszakaszbeli mindkét meccsét rendes játékidőben nyerte az Avantgard Omszk.

AIK - HV 71  Mérkőzés nyertese: HV 71 1,71 - bet365 - VESZTETT (3-0)

A svéd jégkorongbajnokság playoffjának első körében a HV71 csapata az újonc AIK-kal került szembe, és mindjárt az első mérkőzésen óriási meglepetésre hazai pályán vereséget szenvedett, méghozzá simán, 2:4 arányban. Éppen ezért várom ma a revansot, vagyis azt, hogy a HV71 megembereli magát és egy idegenbeli győzelemmel visszafordítja a párharcot a maga oldalára. Így 1-1 lenne 2 meccs után a párharc, ami nem világvége, tekintve hogy a HV71 csapatánál van a pályaelőny. Ezen a meccsen tehát odateszik magukat, és az otthon egyébként sem túl veretes (27 meccsből mindössze 13 győzelem) AIK csapatát legyőzik rendes játékidőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr172723291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása