kasmat 2011.03.15. 13:55

2011. március 15.

Üdv!

Először is emlékezzünk meg tisztelettel a márciusi ifjak, és az 1848. március 15-i forradalom előtt! Azután jöhetnek a tippek:

Manchester United - Marseille  H 1,50 - bet365 - NYERT (2-1)

Azt hiszem ez az a tipp, amit nem nagyon kell magyarázni. Anglia egyik topcsapata francia riválisa ellen, idegenbeli 0-0 után ne nyerjen odahaza? Szinte lehetetlen. Ezért is jósolok hazai győzelmet a Manchester United - Marseille keddi BL nyolcaddöntő-visszavágóra. A két csapat Marseille-i összecsapásán is látható volt már, hogy a franciák a védelmükre igyekeznek támaszkodni, és a mai meccs előtt is a védekezést tűzte ki céljául a csapat, az edző Didier Deschamps is azt nyilatkozta, hogy mindent megtesznek a MU játékának lassításáért, és hogy kibírják kapott gól nélkül. Azonban ez egy Manchester szintű csapat ellen idegenben igen nehéz lesz, hiszen a csapat utóbbi 24 hazai meccsén nem kapott ki, ma is biztosan lő gólt, és egy védekezésre beálló Marseille ellen 1-0, 2-0 eredmény a legvalószínűbb.

Zalaegerszegi TE - MTK Budapest  ZTE jut tovább 1,71 - Tippmix - NYERT (2-1)

A Magyar Kupában a negyeddöntők visszavágójához érkeztük. A Zalaegerszegi TE - MTK Budapest párosítás odavágóján Budapesten 0-0 eredmény született, ezért is teszek ma a hazai csapat továbbjutására. A ZTE ugyanis hazai pályán harcolhatja ki az elődöntőbe jutást, amire jó esélye is van, lévén a két csapat közt nagy a játékoskeret erősségében mért különbség, a hazaiak 4., míg az MTK 11. bajnoki helyezése is ezt tükrözi. Az egyedüli veszély a mai meccsben a döntetlen, hiszen az MTK a legutóbbi fordulóban is hazai 0-0 után Győrben 1-1-re végzett, és könnyen megeshet ez az eredmény itt is, ha a zalaegerszegiek figyelme lankad. Azonban a 0-0 eredményt ezzel a fogadással ki tudjuk védeni, tehát a ZTE győzelme vagy 0-0 utáni továbbjutása is nekünk kedvez.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr482741520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása