kasmat 2011.03.04. 13:52

2011. március 4.

Hali!

Mára a tippjeim:

Almere - Zwolle  Dupla esély Almere City FC vagy döntetlen 2,62 - bet365 - VESZTETT (0-3)

Holland másodosztály, a fogadók rémálma. Gyakran borul a papírforma, sok a kiállítás, egyszóval nem feltétlenül az észérveket követik az eredmények. Ezért is vállalom be mára 1X-ben az Almere - Zwolle meccset. Este nyolckor a sereghajtó fogadja az éllovast, és szerintem ma nem fog nyerni a jóval esélyesebbnek tartott Zwolle. Mégpedig ezt két dologgal indokolnám: egyrészt az Almere ugyan eddig még csak 5 meccsen nyert, de ebből 2-szer az utóbbi 5 meccsükön sikerült 3 ponttal távozniuk, tehát igyekeznek az utolsó esélyt megragadni a bennmaradás kiharcolására. A Zwolle ezzel szemben már szinte bonthatja a pezsgőt, hiszen 9 pontos előny birtokában áll az első helyen. A csapat ennek tudtában idegenben már nem annyira erőlteti a feltétlen győzelmet, utóbbi négy idegenbeli meccsén 2-szer X-elt, 1-1 alkalommal nyert és kapott ki, tehát hagy lehetőséget a gyengébb csapatoknak hazai pályán a pontszerzésre. A mai meccsen ezért várok egy hazai vagy döntetlen végkimenetelt!

Anderlecht - Genk  2,5 gól fölött 2,00 - bet365 - VESZTETT (1-1)

Belgiumban rangadót rendeznek pénteken, az első két csapat a Genk és Anderlecht ugyanis eddig azonos ponttal (60-60) áll. Ma a Juhász Rolanddal felálló Anderlecht lesz a házigazda a Tőzsért is a sorai közt tudó Genk ellen, és a meccsen szerintem óriási küzdelem, de mindazonáltal gólok is várhatóak, ezért tippem a 2,5 fölötti gólösszesítés. A Jupiler League eddigi 27 meccsén a két csapat már 53, illetve 62 alkalommal köszönt be az aktuális ellenfelének, és a legutóbbi 10 meccsükön is 18-17 gólt lőttek. A hazai pályán eddig még veretlen Anderlecht-hez tehát az idegenben remeklő Genk látogat, amely csapatnál fontos kiemelni, hogy utóbbi 7 idegenbeli meccsén lőtt gólt. Tehát az ő góljukkal ma is számolok, és mivel az Anderlecht is jó támadósoráról híres, ezért egy 2-1 eredményt tartok valószínűleg, viszont bármelyik csapat nyerhet. Az overt támogatja a nagy számok törvénye is, az Anderlecht 6, a Genk 5 meccse nem játszott 2,5 fölötti gólos meccset, épp itt az ideje!

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr122709908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása