kasmat 2011.02.24. 20:57

2011. február 25.

Hali!

Rendhagyó a mai bejegyzés, mivel nem volt napközben időm írni, és holnap sem biztos hogy lesz, ezért egy csütörtökről péntekre virradó tippajánlatot adok kizárólag internetes eseményekre, holnapi dátumozással.

Chicago Bulls - Miami Heat Mérkőzés nyertese: Miami Heat 1,66 - bet365 - VESZTETT (93-89)

Ma éjszakai összecsapás az NBA-ből, amelyet nyugodtan nevezhetünk rangadónak is, mivel a keleti főcsoport 3. helyezettje fogadja az elsőt. A meccsre a vendég Miami Heat győzelmét jósolnám, és ezt két dologgal indokolnám, először is: sokkal jobb játékoskerettel rendelkezik a Miami (elég ha csak LeBron James és Dwayne Wade nevét említem), akikkel szemben a Chichago inkább a jó csapategységre támaszkodhat. A másik ok a statisztika, amely azt mutatja, hogy ugyan még csak 4 csapat távozott győztesen a United Center-ből, de ki más nyerne itt, ha nem a keleti főcsoport legjobb idegenbeli csapata a Heat? A két csapat legutóbbi meccsét egyébként Chichagoban a Bulls nyerte 99-96-ra, de Bosh és James nélkül állt fel a Miami. Egyébként érdekesség, hogy a legutóbbi két szezonban Bulls pályaválasztás mellett 1-1 arányban nyertek a csapatok, eszerint a sorminta szerint is Miami Heat győzelem várható mára.

Montreal - Toronto  5,5 gól alatt 1,71 - bet365 - VESZTETT (4-5)

Éjszaka kanadai derbit rendeznek az NHL-ben, ahol a Montreal Canadiens fogadja a Toronto Maple Leafs csapatát. A mérkőzés igazi 3 esélyes párharc, számomra ami biztosabb fogadás az a legfeljebb 5 gól. A kiélezett párharc eleve kevesebb góllal kecsegtet, a két csapat ebben a szezonban lejátszott 4 egymás elleni meccsén 5,5 alatt maradt mindig a gólok száma. A csapatoknak egyébként sem a támadósoruk a legnagyobb erényük, a Montreal 157, a Toronto 152 gólt szerzett az eddigi 61-60 meccsükön. Ráadásul ha a legutóbbi formát nézzük, akkor kiderül, hogy a hazaiak már 6 meccse 5,5 alatti meccseket játszanak, a vendégek pedig az utóbbi 3 meccsüket 4 gól alatt hozták le. Ami még az NHL-ben fontos lehet: a Montreal idegenbeli túrából tér haza, ilyenkor általában kevésbé szokták magukat erőltetni a játékosok. Tehát a mai meccsen maximum 5 gól fog esni!

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr872688447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása