kasmat 2011.06.05. 13:03

2011. június 5.

Sziasztok!

Sajnos a tegnapi napon elbukott mindkét tippem, ezt szeretném kijavítani a maiakkal.

Novara - Reggina  H 1,93 - Tippmix - VESZTETT (2-2)

A mai napon a Novara - Reggina és a Varese - Padova meccsekkel el fog dőlni, hogy melyik két csapatnak lesz meg az esélye, hogy az olasz másodosztályból a Serie A-ba juthasson idén. Én személy szerint az előbbi meccsre érzek biztosabb fogadást, és ezt leginkább annak függvényében teszem, hogy a két csapat közt a bajnokság végén 9 pont volt a különbség a Novara javára, így ők a 3. helyről kényszerültek a playoffba. Nyilván ha már nem sikerült az egyenesági feljutás, akkor legalább a playoffdöntőt igyekeznek majd behúzni, és ehhez egyenlőre jól is állnak, hiszen a Reggina ellen az első idegenbeli meccsükön döntetlent értek el, 0:0 végeredménnyel. Ehhez a mai napon már csak egy győzelmet kell hozzátenniük, és akkor még közelebb kerülhetnek a céljukhoz. A hazai győzelemre újabb jó ok az, hogy a Novara csapata odahaza még csak 1-szer kapott ki a bajnokságban, és remek 38:17-es gólkülönbséggel állnak. A Reggina csapatának sincs miért szégyenkeznie, hiszen idegenben 7 győzelem, 5 döntetlen, 9 vereség mérlegükkel az idegenbeli élmezőnyhöz tartoznak. Azonban szerintem ma ez kevés lesz, és egygólos Novara győzelem fog legvalószínűbben születni, egyedül egy 0:0 döntetlen eredménytől félek...

Etiópia - Nigéria  V 1,44 - bet365 - VESZTETT (2-2)

Fontos meccs előtt áll Nigéria csapata az Afrikai Nemzetek Kupája selejtezőiben. A neves csapat ugyanis egy apró hibának (idegenbeli vereség Guinea ellen) köszönhetően jelenleg csak második helyen áll csoportjában, ezáltal nem biztos még résztvétele a selejtező féltávjában. A kupára ugyanis minden csoport elsője, és a legjobb csoportmásodikok juthatnak ki. Nigéria egyébként a csoport toronymagas favoritja, hiszen nem hasonlítható össze játékoskerete Guinea, Etiópia és Madagaszkár csapatokéval. A mostani idegenbeli meccsen is favoritok Etiópia ellen, én sokallom is rájuk ezt az oddsot. Nigéria győzelmét egyébként tovább erősíti bennem az előző Argentína elleni meccsük, ahol ugyan gyenge argentinokat győztek le, de fantáziadús támadójátékkal és 4 gólt lőve, így remélem a góllövés most sem lesz gond.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr832958920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása