kasmat 2011.06.04. 14:07

2011. június 4.

Hali!

Ma újra jelentkezem tippekkel, azonban a szóbeli érettségik miatt egy ideig még nem számíthattok rám minden nap. :/

Francesca Schiavone - Na Li  H 2,00 - bet365 - VESZTETT (0-2)

A döntőhöz érkezett a mai nappal a francia Roland Garros tenisz Grand Slam női egyéni versenye. Talán egy kis meglepetést is jelentve, a döntőbe Francesca Schiavone és Na Li jutott. A fogadóirodák a kínai lányt tartják esélyesebbnek, azonban szerintem a két fél teljesen egyenlő esélyekkel áll a mai mérkőzésük előtt. Ezért a jobb odds és a mentális erő miatt az olasz hölgyre helyezem a tippem. Schiavone ugyanis az ifjú Pavlyuchenkova ellen a sírból és képes volt visszahozni egy meccset, 1 szett pocsék játék után is remekelni tudott, ami ráadásul akkora erőket szabadított fel benne, hogy Bartolit legyőzve zsinórban másodjára is bekerült a Roland Garros fináléjába. A tavalyi győzelmét nagy meglepetésre szerezte, és idén is meglepetésnek hat már a fináléba jutása is, és szerintem meg fogja ismételni előző évi sikerét ma. A kínai Li ugyan nagy játékosok ellen hozta a legutóbbi 2 meccsét (Azarenka, Sharapova), de talán kevésbé rutinos játékos salakon, mint mai ellenfele. Éppen ezért tippelek ma Schiavone szoros győzelmére.

Montenegró - Bulgária  H 1,86 - Tippmix - VESZTETT (1-1)

Ma nagy lehetőség előtt áll Montenegró nemzeti csapata. Ma ugyanis Montenegró - Bulgária mérkőzést rendeznek a 2012-es Európa Bajnokság "G" jelű csoportjában, ahol a hazai csapat véleményem szerint sokkal nagyobb esélyes, mint azt az oddsok mutatják. A montenegrói csapat ugyanis eddigi 4 meccsét kapott gól nélkül, 3 győzelemmel és 1 döntetlennel hozta le, és így jó esélye van az országnak a függetlenedése után elért első sikerhez, vagyis egy EB résztvételhez. Ehhez mindössze egy győzelem kell ma, és ha az angolok is győznek, akkor ez a két tizenegy már 9 pontos előnyre tesz szert a csoportjukban a többiek előtt. Éppen ezért nagyon fontos a mai meccs a hazaiaknak, akik a gyengécske Bulgáriát fogadják ma, akik eddigi 4 meccsükön mindössze 1-szer találtak be. Ugyan nem túl gólgazdagok a montenegróiak sem (mindhárom győzelmük 1-0), de itt ma ha betalálnak, akkor az előnyt meg is fogják tartani. Tippem tehát hazai győzelem.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr732956503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása