kasmat 2011.05.28. 13:07

2011. május 28.

Hali!

Mivel mint bizonyára tudjátok, ma van az európai foci legfontosabb meccse, ezért ma Bajnokok Ligája különkiadással jelentkezem!

Barcelona - Manchester Utd.  Barcelona nyeri a BL-t 1,50 - bet365 - NYERT (3-1)

Minden idényben van egy meccs, amire muszáj tenni, ha sportfogadásban utazik az ember. Ez pedig nem más mint a Bajnokok Ligája fináléja, amelyet idén Európa egyik legpatinásabb stadionjában a Wembley-ben rendeznek meg. A Manchester United - Barcelona döntőre mindkét csapat nagyszerű teljesítménnyel jutott ki. A két csapat a csoportkört egyaránt veretlenül, 4 győzelemmel és 2 döntetlennel zárta. A védelmük is remekelt, révén az angolok ezen a 6 meccsen csak 1, míg a spanyolok csak 3 gólt kaptak. Azóta az egyenes kiesés alatt elbúcsúztattak 1-1 nagy esélyest (Chelsea & Real) és 1-1 meglepetéscsapatot is (Schalke & Shakhtar). A két csapat játékoskeretét körülbelül azonosnak ítélem meg, egyetlen érv szól a Barcelona mellet: az ő keretük fiatalabb és szerintem egységesebb csapatot alkotnak. A Real Madrid elleni elődöntőben megfigyelhettük, hogy a barcelonaiak képesek egy védekezésre építő csapatot is legyőzni, ezért tartom ma őket esélyesebbnek. Mourinho ugyan összerakta az egyetlen eséllyel kecsegtető taktikát a Barcelona ellen (egy Király Kupára jók is voltak vele), de még ez is kevés volt. Épp ezért ugyan nagy mesternek tartom Sir Alexet is, de még vele sem fog tudni felülkerekedni a Manchester a mai estén. Tehát a tippem: Barcelona nyeri a BL-t.

Barcelona - Manchester Utd.: A mérkőzésen lesz kiállítás (H), nem lesz kiállítás (V)  V 1,26 - Tippmix - NYERT (nincs kiállítás)

Második tippem inkább biztonsági tipp, ami egy kis aprót hozhat a házhoz, és nem mellesleg Tippmixen megjátszható a Barcelona kupagyőzelme mellé is. A meccset mint bizonyára tudjátok a magyar Kassai Viktor vezeti, akinek a játékvezetői stílusára nem kifejezetten jellemző a piros lapok szórása, mégpedig azért mert a magyar fiatalember (akinek óriási elismerés a BL-döntő) nagyon jól kordában tudja tartani az indulatokat az általa vezetett meccseken, már a legelső perctől kezdve határozottan vezeti a találkozót. Éppen ezért várható ugyan egy pár sárga lap, hiszen nagy a tét, de a pirosra vajmi kevés esély kínálkozik, ehhez képest elég baráti oddson kínálják ezt a fogadást.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr392938609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása