kasmat 2011.05.14. 00:11

2011. május 14.

Hali!

Óvatos, de biztos tippjeim mára:

Lazio - Genoa  H 1,32 - Tippmix - NYERT (4-2)

Szorgosan viszik lefele az oddsokat a fogadóirodák a Lazio - Genoa olasz Serie A meccsen. A fogadók nyilván elég biztosnak érzik a hazai sikert, hiszen amíg a Lazio a 4. helyért van éles harcban, addig a Genoa már biztos középmezőnybeli helyén áll, jelenleg 10. A Lazio ugyan elvesztette utolsó 3 meccsét, de az Inter, Juve, Udine ellen ez még beleférhet. Viszont a Genoa ellen hazai pályán már nem. A római csapat egyébként remek hazai mutatókkal rendelkezik, 18 meccsén 12-szer nyert, és 3-3 alkalommal játszott döntetlent vagy kapott ki. Ugyan épp nincs jó formában, de nagyon meg kell mutatniuk most hazai közönség előtt, hogy mindent megtesznek a legjobb szezon végi helyezésért. Tavaly egyébként ugyanilyen párosításban 1:0 végeredmény született, hasonlóra számítok most is.

Bayern München - Stuttgart  H 1,29 - bet365 - NYERT (2-1)

Két remek formában lévő együttes csap össze a német Bundesliga szombati játéknapján. A Bayern München - Stuttgart találkozó csapatai utóbbi 9 meccsükön egyaránt csak 1 vereséget szenvedtek el. Azonban nagy különbség, hogy a Stuttgart a kiesés ellen menekült, és már biztos a bennmaradása, a Bayern viszont a szezon elfogadhatóvá tétele és az ezüstérem miatt harcol, amely harcnak még koránt sincs vége. A bajorok ugyanis 3 pontra vannak lemaradva a gyógyszergyáriaktól, azaz a Leverkusentől, ami még tekintve a jobb gólkülönbségüket, még valami nagy szerencse folytán  ledolgozható az utolsó fordulóban.  A München egyébként odahaza 12-2-2 mutatóval a bajnokság legjobb hazai csapata, és nyilván szeretnének szépen búcsúzni az idénytől, tehát sanszos a győzelmük.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr382902311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása