kasmat 2011.02.26. 13:07

2011. február 26.

Hali!

Mai tippjeim:

Mallorca - Barcelona  V 1,36 - bet365 - NYERT (0-3)

A spanyol La Liga küzdelmeiben ma az éllovas és bajnokesélyes Barcelona látogat a 11. Mallorca csapatához. A mérkőzésre számomra meglepően magas oddsot nyújt a vendéggyőzelem, a Barca csapatára ritka az 1,3 feletti odds. A várhatóan Pinto - Maxwell - Gerard Piqué - Eric Abidal - Adriano - Andrés Iniesta - Seydou Keita - Sergio Busquets - David Vilal - Lionel Messi - Pedro Rodriguez összeállítású Barcelona csapatának illik vernie egy középcsapatot, ahol De Guzman és Webo a legnagyobb nevek. Nyilván a fogadóirodák azért kínálnak nagyobb oddsot a meccsen, mert a nagy Barca gyengélkedik mostanában (Gijon 1-1, Arsenal 1-2, Sevilla 2-1), de szerintem épp ez fogja méginkább motiválni a mai napon a vendégcsapatot. A szokásos hazai és vendég statisztikai elemzés helyett egy dolgot emelnék ki: a Mallorca idegenben október 3-án 1-1-re hozta a meccset a Nou Camp-ban, és a lehető legritkább esetben fordul elő, hogy egy csapat egy idényben mindkétszer pontot szerezzen a Barca ellen. A meccsre tehát biztos vendéggyőzelmet jósolok, a bátrabbaknak pedig az (1-0) hendikepes Barcelona győzelmet is ajánlom!

Kolding - Veszprém  V 1,71 - Tippmix - NYERT (29-34)

Mai férfi kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzés a Kolding - Veszprém összecsapás. A mezőny B csoportjában jelenleg 3. dán Kolding fogadja az első veszprémieket. A mérkőzésre Veszprémi sikert tippelek, egyrészt, mert elvből nem szeretek magyar csapat ellen tippelni, másrészt pedig, mert a Veszprém ezen a meccsen a győzelmével bebiztosíthatja a továbbjutást, és a Montpellier ellen már csak a csoportgyőztes kiléte lesz eldöntendő. Viszont ha ma kikap a magyar csapat, akkor szerencsétlen esetben még ki is eshet, amit nyilván nagyon nem kívánnak a játékosok. A mai pályaválasztó Kolding ugyan 4 eddigi meccséből 3-at megnyert otthon, azonban ha mögé nézünk a statisztikának, láthatjuk, hogy a gólkülönbségük 121:120, tehát az esélytelenebb csapatok ellen kevés góllal hozták ugyan a meccset, de egy Montpellier ellen már 28-36 arányban maradtak alul. Mivel a Veszprém Fotex KC-t a franciákkal közel azonos játékerőt képviselő csapatnak tartom, ezért reális a magyarok idegenbeli győzelme.

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr542692323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása