kasmat 2011.03.05. 12:28

2011. március 5.

Üdv!

Tegnap sajnos nem nagyon jöttek a tippjeim, hátha ma nagyobb sikert aratok! :)

Port Vale - Macclesfield  H 1.80 - bet365  - NYERT (2-1)

Az angol League 2-ban, ma Port Vale - Macclesfield találkozót rendeznek, a 6. fogadja a 21. helyezettet. Ez már eleve papírforma 1-est igér, de ne felejtsük el, hogy azért is adnak ilyen magas oddsot (1,93) egyes bukik, mert az angol alsóbb osztályokban gyakran váratlan eredmények születnek. Viszont szerintem ezen a meccsen nem szabad, hogy meglepetés szülessen. A Port Vale ugyanis jó eséllyel harcol a feljutásért, a Macclesfield viszont inkább a döntetleneket gyűjtögeti a bennmaradáshoz. Ugyan a Port Vale nincs jó formában, de legalább utolsó 3 meccsükön 2-t nyertek, ez bizakodásra ad okot, a jó hazai mérlegük (8-4-3) mellett. Ráadásul ma pontszámban beérhetik a 3 helyezett csapatot, ezért szerintem mindent meg fognak tenni a 3 pontért.

Lorient - Nancy  H 1,70 - Tippmix - VESZTETT (0-0)

Francia League 1, Lorient - Nancy. A meccsen a 8. Lorient fogadja a 16. Nancy csapatát. A hazaiak győzelmét tippelem a meccsre, mégpedig leginkább a formájukra támaszkodva. A Lorient ugyanis utóbbi 5 meccsén 3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség arányban 10 pontot hozott, ami felhozta őket a 8. helyre, és innen egy mai győzelmükkel még flejebb léphetnek. A hazai csapat gólfelelőse ráadásul jó formában van, Kevin Gameiro a legutóbbi 5 bajnokin 7 gólt szerzett, valószínűleg ma is betalál. A Nancy ezzel szemben legutóbbi 7 meccsét 6 vereséggel és mindössze 1 győzelemmel abszolválta, idegenben már régóta szenved. A Lorient ezzel szemben hazai mérleget tekintve a 3. legjobb csapat a ligában, ezért is fogadok ma a győzelmükre!

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr112712390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása