kasmat 2011.02.04. 14:02

2011. február 4.

Sziasztok!

Ma is elég szerény a kínálat, azért megpróbálok jó tippeket adni! Tehát a maiak:

Xerez - Barcelona B  Mindkét csapat szerez gólt 1,72 - bet365 - VESZTETT (1-0)

Első tippem a spanyol másodosztályból a Segunda Divisionból van. Hogy miért épp mindkét csapat szerez gólt fogadást teszek? Azért mert a Barca B csapatára is jellemző az utóbbi időben a góllövés, főleg idegenben. Az utolsó négy idegenbeli meccsükön minimum 2 gólt szereztek a Barcelona tartalékjai, ezért remélem, hogy ma is betalálna a Xerez ellen. A hazai csapat teljesítménye mellett a Barca védelme is segítségemre lehet a Xerez gólhoz, mivel a vendégek már 22 gólt kaptak idegenbeli találkozóikon, a Xereznek pedig fontos a meccs, hogy ne szakadjon le a feljutásért való harcban. A Barcelona B ebben a tekintetben felszabadultan játszhat, hiszen ők eleve nem is juthatnak fel, ezért várok jó teljesítményt és gólt mindkét csapattól.

Krefeld - Hannover  H 1,90 - Tippmix - NYERT (5-1)

Mai második tippem német jégkorong, a Krefeld - Hannover meccs. Ez a tipp a jégkorong kiszámíthatatlansága miatt is inkább a számmisztikára alapoz, mivel a Krefeld már zsinórban 3 vereségnél tart, és egy topcsapatnál (3. helyezettek) nem szokott gyakran előfordulni, és ma tehetnek azért a hazaiak, hogy megszakadjon ez a rossz sorozat. Már azért is jü esély van a hazai győzelemre, mert a Hannover idegenben gyengén muzsikál, az idegenbeli tabella utolsó előtti helyezettje. Ezenkívül bíztató a két csapat mérlege Krefeld pályaválasztása mellett: 8-2 a hazaiak javára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://letsbet.blog.hu/api/trackback/id/tr332638587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása